Horeca interieur

INTERIEURONTWERP voor HORECA

Esfera Styling creeerd inspirerende harmonieuze interieurs die perfect aansluiten op uw doelgroep.

Het succes van een horeca onderneming wordt grotendeels bepaald door het concept. Het grote aanbod binnen de huidige markt én de kritische consument maakt uitstraling en identiteit van uw bedrijf nog belangrijker. U kunt bij Esfera Styling rekenen op een uniek concept dat helemaal past bij uw organisatie. Zij vertaalt trends naar horeca concepten en zijn hierbij up to date en innovatief. Ideeën van de opdrachtgever worden aangevuld en eventueel verbeterd met specialistische kennis en creativiteit. Samen vormen ze een perfect passend plan, of het nu gaat om een hotel, bar, café of restaurant concept.

LUNCHROOM YACHTCLUB

Yachtclub -Pekelharinghaven- MedemblikYachtclub -Pekelharinghaven- Medemblik 2011Yachtclub -Pekelharinghaven- MedemblikYachtclub -Pekelharinghaven- Medemblik 2011Yachtclub -Pekelharinghaven- Medemblik 2011

Esfera Styling heeft de lunchroom van Yachtclub Neptune van de Pekelharinghaven in Medemblik ontworpen en uitgevoerd. Ze heeft een Kleurplan, Meubelplan en Stijlplan ontworpen.

 

LOUNGE/BAR  SPORTSCHOOL:

Esfera Styling heeft het horeca gedeelte van Sportschool ESC Enkhuizer Sportcentrum in Enkhuizen een complete make-over gegeven (zie fotos hieronder)

 

esfera-styling.ESCsportcentrumEnkhuizen.lounge1esfera-styling.ESCEnkhuizersportcentrum.lounge3esfera-styling.ESCenkhuizersportcentrum.lounge2