Kantoren/ Praktijk interieur

Interieurontwerp voor Kantoren & (gezondheids) Praktijken

Productief en aangenaam werken in een gezonde omgeving, wie wil dat niet? Zieke werknemers kunnen een behoorlijke kostenpost zijn. Onderzoek wijst helaas steeds vaker uit dat het binnenklimaat van kantoorgebouwen een rol speelt in het ontstaan van ziekte. En dat terwijl gezonde medewerkers goud waard zijn. Zij bepalen immers het succes van de onderneming! Esfera creeert voor u een rustgevend en gezond klimaat in uw praktijk en/ of kantoor.

Een gezonde werkplek, dat is vitaliteit voor iedereen! 

 

Voordelen van een gezonde werkplek/ praktijk ruimte:* Meer creativiteit

* Gezondere medewerkers

* Hogere productiviteit

* Minder uitval door ziekte

*Ondersteunend aan behandelingen in praktijken

 

NOTARISKANTOOR RESTYLING ENKHUIZEN

"Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor EnkhuizenNotariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011

Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011Notariskantoor Enkhuizen 2011

Vitale werknemers zijn niet alleen creatiever, maar voelen zich ook meer betrokken bij uw organisatie, waardoor ze productiever zijn. 

1.Bent u bewust van hoe uw werkplek nu is ?

2.Wat doet uw werkplek voor u? Is het een plek waar u energie van krijgt?

3.Zou u willen dat jouw werknemers productiever en effectiever zijn?

4. Staat u open voor een (her) nieuwe styling voor de werkplek van uw bedrijf; een inspirerend interieur dat ondersteunend is aan het welzijn van de gebruikers?

Neem dan nu contact op via info@esfera-styling.nl of bel 06-48467984

Restyling Notariskantoor Enkhuizen (zie fotos hierboven):

Esfera Styling heeft een restyling ontworpen en uitgevoerd bij het Notariskantoor in Enkhuizen (zie foto’s hierboven). Gezien de doelgroep komt om belangrijke levenszaken vast te leggen, vond ik het voornamelijk belangrijk dat men zich op zn gemak voelde . Om een positieve sfeer van welbehagen te creeeren, heb ik mij laten inspireren door de natuur. Hiervoor heb ik de kleuren Oceaanblauw, terra rood en olijfgroen (kalmerend)verwerkt in het interieur. De meubels waren al aanwezig en daar heb ik de rest op afgestemd. Ik heb zoveel mogelijk duurzame materialen gebruikt zoals grof linnen, pure sisal matten, onbewerkt vilt, houten jaloezieën en rubberen recycle autoband dat als speelgoedmand functioneert in het kinderhoekje. Verder zijn er verwijzingen naar de natuur zoals boomstamkrukjes, takken en rietpluimen, evenals primitieve Afrikaanse beelden, grove aardewerken vaasjes en potten en houten lantaarns.