Over

Esfera betekent “sfeer” in het Spaans.
De letters “Es” komen ook terug in mijn voornaam, Esther (de styliste achter Esfera Styling).
Dat ik voor Spaans in mijn bedrijfsnaam kies is niet voor niets. Ik heb gewoond en gewerkt op vele locaties elders in de wereld. Daardoor ben ik met diverse culturen in contact gekomen die mij enorm veel inspiratie hebben gegeven. Inspiratie op het gebied van kleuren, materialen, vormen en stijlen. Door mijn passie voor mozaïeken (zie www.waveartmozaiek.nl), die zich voornamelijk in  het buitenland ontwikkelde, heb ik menig hotel, restaurant en winkel aangekleed. Daar ontdekte ik een andere passie: interieurstyling.
Eenmaal terug in Nederland en aangenomen bij de Styling Academie ARTEMIS te Amsterdam, ben ik begonnen met stylingopdrachten. Ik assisteerde bij fotostyling-opdrachten voor o.a. de tijdschriften YES, FLAIR en de MAGRIET.  Tevens heb ik als styliste gewerkt voor LOODS 5 te Zaandam gewerkt en heb complete interieuradviezen gegeven bij een winkel in woninginrichtingsmaterialen zoals raambekleding, vloeren, muurbekleding en verf.

Inmiddels heb ik ook restylingen gedaan en interieurontwerpen gemaakt voor interieurs van verschillende sportscholen, notariskantoor, yogaschool, jachthavengebouw, jachtclub, bijouterie-winkel, kapsalon en verschillende particulieren. Ook werk ik regelmatig voor HISTOR. Ik ben in allerlei sectoren inzetbaar.