Retail- /winkelstyling

 

RETAIL STYLING/ WINKEL STYLING

Wanneer uw winkel goed gestyled is,heeft u meer kans om uw omzet te verhogen.

Een sfeervolle presentatie van uw collectie is van groot belang, maar ook zodat dit op een, commerciële, creatieve en inspirerende manier wordt neer gezet.

Nu de online verkoop veel concurrentie met zich mee brengt, is het juist belangrijk om je als winkel door middel van styling te onderscheiden.

Met een goede styling komt de identiteit van de winkel naar voren. Bovendien werkt het verrassend,

inspirerend en prikkelend om voor de klant tot een verkoop over te gaan.

Bij het stylen van een winkel komt meer kijken dan het neerzetten van produkten. Je hebt te maken met

  • een routing,
  • klantenstroom,
  • produkten
  • etalages,
  • presentatie-plekken
  • en een betaalpunt/ receptie

 

Esfera Styling verdiept zich allereerst goed in het type klant, zodat alle presentaties hierop worden afgestemd. Voorafgaand wordt er dan een analyse gemaakt met de gewenste verbeterpunten..

Tarieven Retailstyling:

-Kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend*

-Begeleidings -& presentatie gesprek: 65,- euro per uur *

-Concepturen: 45,- euro (excl. btw)* per uur

-Styling ter plekke in de winkel:  25,- euro (excl. Btw)

*De bedragen zijn excl.btw

** per uur*Buiten een straal van 10 km vanaf Amsterdam wordt 0,25 ct. per kilometer in rekening gebracht. 

Esfera heeft meegedacht met deze kapsalon interieur

 

HOE WERKT HET?

Stap 1: Inventarisatie Kennismaking en briefing gesprek. In deze fase bespreek ik uw huidige en toekomstige wensen en mogelijkheden van de lokatie.

Op basis van dit gesprek maak ik een offerte met opdrachtomschrijving. Pas als u hiermee akkoord, start ik met het ontwerpproces.

Esfera heeft meegedacht met dit ontwerp

Stap 2: Voorlopig interieur ontwerp en kleuradvies Het ontwerp wordt op basis van de inventarisatie uitgewerkt tot een voorlopig ontwerp voor de gewenste gebieden van uw winkel. U kunt denken aan een kleuradvies, sfeer advies, etalage advies, routing advies en merchandising/presentatie advies. Ik maak voor de presentatie gebruik van moodboards, schetsen, beelden, kleurstalen. Hierdoor kunt u zich tijdens dit proces een goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat.

Stap 3: Definitief interieur ontwerp Dit is de definitieve uitwerking van het voorlopige ontwerp en hierin concretiseren wij de ideeën. Een definitief ontwerp bestaat uit een plan/voorstel ten opzichte van de gewenste sfeer/stijl, etalage, presentatieplekken, merchandising, verlichting, routing en een gedetailleerd kleurenplan.

14-02-12 Stoel 10

Stap 4: Realisatie ontwerp U kunt ervoor kiezen de plannen helemaal uit te besteden. Dat betekent dat ik de organisatie op me neem. Ik bestel voor u de gewenste decoratie accessoires en aanverwante zaken en ben het contactpersoon voor alles omtrent de aankleding van het pand. Ik draag zorg voor de planning. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit (deels) voor uw eigen rekening te nemen.

Heeft u Interesse? Neem dan nu contact metEsther Muizelaar, voor een gratis en vrijblijvende afspraak, via de Contactpagina, of via tel. 06-48467984

Esfera Styling levert een frisse kijk op je winkel op!