Restyling

RESTYLING

Bent u uitgekeken op uw huidige interieur? Wilt u verbouwen en zoekt u inspiratie voor een nieuwe indeling? Schuift u met meubels of koopt u accessoires, maar krijgt u niet het gewenste effect?
Esfera Styling geeft kleuradvies en advies in stijlen, sferen, vloeren, raambekleding, muurbekleding, accessoires, verlichting, meubels, indeling etc., zodat we samen het gewenste interieur kunnen creëren. Afhankelijk van uw wensen kan Esfera Styling ook door middel van kleine aanpassingen aan uw bestaande inrichting al een heel andere sfeer in uw huis brengen (sfeeradvies).

Veel mensen denken nog steeds dat het veel geld kost om een styliste te raadplegen voor advies. Maar juist het tegendeel is waar. De meeste mensen kopen vaak impulsief de inrichting van een interieur, zonder er goed over na te denken of het geheel wel een eenheid vormt met het totale interieur. Dit geldt voor meubelen, wand- en raambekleding, decoratie en verlichting. Eenmaal thuis blijken de meeste artikelen te klein of passen ze qua stijl niet bij de rest van het interieur.
Een of meerdere adviesgesprekken met Esfera Styling kunnen u helpen om tot de juiste keuzes te komen en daardoor een hoop teleurstellingen van miskopen voorkomen.

Kleuradvies:

 Wilt u weten welke kleuren het beste bij uw interieur passen?
De keuze van kleur is afhankelijk van waar u kleur wilt gebruiken, welk effect u wilt bereiken en welke functie de ruimte heeft. Esfera Styling maakt een persoonlijk kleurplan en houdt o.a. rekening met uw meubels, accessoires en lichtval. Ook leg ik de psychologische en emotionele werking van kleur uit. Na afloop krijgt u het kleurplan inclusief de verfnummers zodat u of uw schilder meteen aan de slag kan gaan.

Notariskantoor
Restyling Notariskantoor

Stijladvies:
Visualisatie van wensen en ideeën
Er zijn zoveel stijlen, kleuren en mooie meubels. De woonmode verandert regelmatig. Soms is het echter lastig te benoemen wat u mooi vindt en te bepalen wat bij u past. Esfera Styling kan u helpen om tot een keus te komen. Samen onderzoeken/ kijken we wat uw stijl is, waar u zich bij thuis voelt. Vervolgens zorg ik voor een juiste combinatie van kleuren, materialen en vormen. Met behulp van een moodboard (een collage van het type meubilair/ kleuren/ accessoires en of materialen) wordt het resultaat gevisualiseerd.

Werkwijze Esfera Styling: 

Stap 1:
Inventarisatie
Kennismaking en briefing gesprek. In deze fase bespreek ik  uw huidige en toekomstige wensen en mogelijkheden van een bepaald vertrek of een heel pand op de betreffende lokatie.

Op basis van dit gesprek maak ik een offerte met opdrachtomschrijving. Pas als u hiermee akkoord, start ik met het onwerpproces.

Stap 2:
Voorlopig interieur ontwerp en kleuradvies
Het ontwerp wordt op basis van de inventarisatie uitgewerkt tot een voorlopig interieurontwerp en een kleuradvies. Ik maak voor de presentatie gebruik van moodboards, schetsen, beelden, kleurstalen en stalen van bv vloer-&raambekleding) . Hierdoor kunt u zich tijdens dit proces een goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat.

Stap 3:
Definitief interieur ontwerp
Dit is de definitieve uitwerking van het voorlopige ontwerp en hierin concretiseren wij de ideeën. Een definitief ontwerp bestaat uit een plan/voorstel ten opzichte van de gewenste sfeer/stijl, vloer, meubilair, raambekleding, aankleding van de muren,verlichting, indeling en een gedetailleerd kleurenplan.

Stap 4:
Realisatie ontwerp
U kunt ervoor kiezen de plannen helemaal uit te besteden. Dat betekent dat ik de organisatie op me neem. Ik bestel voor u het meubilair en aanverwante zaken en ben het contactpersoon voor alles omtrent de inrichting van het pand. Ik regelen het klusbedrijf en draag zorg voor de planning. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit (deels) voor uw eigen rekening te nemen.

KORTING: Als interieurbenodigheden via Esfera Styling inkoopt krijgt u korting!

Esfera heeft inmiddels al vele restylingen gedaan voor horeca, sportscholen en een winkel.

Bent u geïnteresseerd? Ga naar de over Esfera-Styling en Esther Muizelaar pagina voor meer informatie, of als u meteen een afspraak wilt maken kunt dit het beste via de contactpagina doen, of klik hier voor de tarieven.

Aankoopstyling- advies kan bij u thuis, maar nu ook ONLINE!