Fotostyling

 

 
Fabrikanten, importeurs en detaillisten kunnen bij Esfera Styling terecht voor de fotostyling in studio of op locatie. Zij kan hierbij het hele traject verzorgen: het concept, de locatie, de kleding en accessoires, de hairstyling, visagie en fotografie.

WAT DOET EEN FOTOSTYLIST?

Bij een professionele fotoshoot is een fotograaf (licht & camera techniek), de regie en de styling erg belangrijk.

Esther van Esfera Styling regisseert niet alleen de hele fotoshoot met het aansturen van haar medewerkers (fotograaf, model, visagist, haarstylist), maar zorgt vooral ook voor de styling (aankleding) van het interieur, het decor en de kleding.

Om een fotoshoot tot een goed eind te brengen, stelt Esther vaak een draaiboek samenstellen met wat er precies moet worden gedaan, en wat te doen als dingen niet volgens plan lopen, want tijdens een creatief proces kunnen dingen weleens veel anders gaan dan gepland.

Esfera Styling heeft ervaring met meerdere fotostyling-opdrachten voor o.a. de tijdschriften Yes en Flair,zie Portfolio.

TIJDSCHRIFT FLAIR:

Esfera-styling_Fotostyling_FlairEsfera-Styling_Tijdschriften_Flair

Ik verdiep me grondig in uw producten om aansluiting bij uw doelgroep te krijgen en zorg ervoor dat uw boodschap overkomt.
Daarnaast ben ik me ervan bewust dat de samenwerking tussen een stylist en fotograaf uiterst belangrijk is voor een geslaagde productie.

Een goed gestylde foto zorgt voor:

  • optimale communicatie
  • rendement uit advertentie of brochure
  • verzorgde en professionele uitstraling
  • herkenning door de consument

Fabrikanten, importeurs en detaillisten kunnen bij mij terecht voor de fotostyling in studio of op locatie. Ik kan hierbij het hele traject verzorgen: het concept, de locatie, de kleding en accessoires, de hairstyling, visagie en fotografie.

TIJDSCHRIFT YES:

Esfera_Styling_Portfolio_Tijdschriften_Yes_5

Esfera_Styling_Portfolio_Tijdschriften_Yes_6

De prijzen van fotostyling worden bepaald na een gratis en uitgebreide intake met de klant. De kosten kunnen varieren, omdat iedereen zo zijn eigen wensen heeft.

Bent u geïnteresseerd? Ga dan naar de over Esfera-Styling en Esther Muizelaar pagina voor meer informatie, of als u meteen een afspraak wilt maken, neem dan contact op via de contactpagina.