Cuba

Esfera Interior Styling Goes Cuba!

Nadat het eiland 50 jaar stil heeft gestaan ivm de embargo met Amerika, worden nu langzaam de teugels weer losgelaten. Dit betekent een enorme economische groei voor Cuba. Er is beweerd dat over 10 jaar Cuba opnieuw het rijkste Caribische Eiland zal zijn. Op dit moment is er een groot te kort aan hotels, horeca-gelegenheden, Golf- & Spa resorts. Cuba heeft niet genoeg plek om alle toeristen op te vangen. Heeft u interesse als investeerder of bedrijf om zich daar te vestigen?

car cuba

Esfera Styling maakt interieurontwerpen voor bedrijven in Cuba. Bedrijven die zich willen vestigen kunnen zich aanmelden, of al bestaande bedrijven die een opfrissing van het interieur goed kunnen gebruiken.

Een (gedeeltelijk) vernieuwd interieur waarin de indentiteit van de gebruiker centraal staat, maar toch de Cubaanse sfeer behouden blijft. Dit is belangrijk om zich goed te kunnen onderscheiden van de concurrentie die flink aan begint te trekken.

Bij diensten kunt u zien wat Esfera Styling voor u kan betekenen.

Heeft u een bedrijf in het toerisme (hotels, casa particular, hotelsuites), SPA & Wellness, horeca (bar & restaurants), winkels, de sport (golf resorts, surf, fitness, yoga) etc en bent u geinteresseerd? Neem dan “NU” contact op met Esther Muizelaar via het contact formulier op deze website.

Esther Muizelaar is zelf een groot Cuba fan en kent Cuba goed ivm haar Cubaanse familie en connecties die zij daar heeft.

P.s. Soon this website will be translated¬†in English & Spanish…